Kroeze Interieur - Nero Marquina

In Opdracht van Kroeze interieurs hebben we bij het SwissĂ´tel in Amsterdam meerdere barren mogen bekleden.

Het materiaal is marmer in de uitvoering Nero Marquina.

Vaste klantenkring en incidentele, specialistische opdrachten

In de ruim 15 jaar van ons bestaan bouwden we een gedegen vaste klantenkring op van keukenzaken, interieurbouwers en architecten. Maar we helpen bedrijven ook incidenteel uit de brand, als hun vaste leverancier het door hen gewenste werkblad of interieurelement niet kan leveren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor bijvoorbeeld natuursteen keukenbladen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u speciale wensen voor een eenmalige opdracht, of wilt u kennismaken met Oude Elferink Natuursteen? Ook dan helpen we u graag. Neem ook daarvoor contact met ons op!

Geheel in lijn met wat u van een Twents bedrijf mag verwachten, geldt bij ons: een man een man, een woord een woord.

Duidelijke werkwijze, logische afspraken

Dus ook bij ons kan er iets fout gaan. Mocht dat onverhoopt gebeuren, of er ontstaan andere problemen, dan lossen we die op een menselijke manier op. We maken zo gauw mogelijk een afspraak met de eindklant (particulier of zakelijk) om te kijken wat het probleem is. Daarna zorgen we ervoor dat we het zo snel mogelijk verhelpen.

Wilt u een andere (manier van) oplossing, dan staan we daar uiteraard na overleg voor open.

Samenwerken met Oude Elferink?

Als onderneming uit Oldenzaal, werken we veel voor in de regio Twente. We hebben klanten uit Twentse steden als Almelo, Hengelo en Enschede, maar we werken ook in de Achterhoek, Salland of over de grens in Duitsland. Het overgrote deel van onze klantenkring bestaat uit keukenzaken, maar ook interieurbouwers weten ons te vinden.

Indien u op zoek bent naar een nieuwe permanente leverancier van uw natuursteen producten, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op.