Kwaliteitsproducten, vakmanschap én service

OVER ONS

Wat begon als een eenmanszaak voor de verkoop, leggen en plaatsen van natuursteen vloeren en schouwen, groeide in ruim 15 jaar uit tot het huidige Oude Elferink Natuursteen. Een bedrijf met een productiehal die ons zelf ook nog altijd dagelijks imponeert, waar we dagelijks werken aan mooie projecten en producten voor onze klanten.

We zijn een groothandel van natuursteen producten, die daarnaast ook op maat gemaakte keukenbladen, andere werkbladen en elementen voor interieurbouwers maakt. Bijvoorbeeld haardplateaus en vensterbanken, maar ook massieve en niet-massieve spoelbakken van natuursteen.

 

Twentse nuchterheid en vakmanschap

Vakmanschap met Twentse nuchterheid, gemaakt van mooie materialen afkomstig uit heel Europa en soms zelfs daarbuiten.

Onze grondstoffen kopen we namelijk wereldwijd in, al dan niet met hulp van verschillende groothandels in Nederland, België en Duitsland waar we mee samenwerken. In Europa halen we onze steensoorten bijvoorbeeld uit Italië en Portugal. Daar hebben we uitstekende contacten met producenten, waar we onder goede condities kunnen kopen. Als klant profiteert u daar natuurlijk ook van.

 

Oplossingsgericht en flexibel

Zo kunnen we met een snelle levertijd betaalbare aanrechtbladen van graniet, keramiek, composiet en Dekton leveren. Wanneer we voor professionele keukenzaken werken, spreken we meestal af dat we onze producten rechtstreeks bij de eindklant afleveren. Dat zorgt ervoor dat u alleen een monteur hoeft in te schakelen en u niet druk hoeft te maken over het transport. Wij zorgen daarvoor en zijn daarin flexibel en oplossingsgericht.

 

Een klein stukje geschiedenis

Jos Oude Elferink startte dit bedrijf in 2005 in De Lutte. Hij legde toen vooral natuurstenen vloeren en bouwde schouwen. De verkoop van producten ging zo goed, dat hij zich daar meer op toelegde. Gaandeweg breidde hij het productassortiment uit naar andere producten van natuursteen. Zo ontstond stukje bij beetje het bedrijf zoals we dat nu kennen. We verkopen geen vloeren en schouwen meer, maar leggen ons tegenwoordig toe op met name keukenbladen, andere werkbladen en vensterbanken en toebehoren, zoals spoelbakken van natuursteen.

Drie verhuizingen (twee keer in De Lutte) zijn er inmiddels geweest, omdat het bedrijf uit zijn jasje groeide. Tegenwoordig zitten we in een prachtig duurzaam pand aan de Retentieweg in Oldenzaal. We beschikken hier over een grote productiehal met een modern machinepark, waarin we blijven investeren. Zo verbeteren en versnellen we de productie vrijwel continu.

We zijn gevestigd op bedrijventerrein Jufferbeek in Oldenzaal. Maar we komen net zo graag bij u langs om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. Of dat nu om een permanente, tijdelijke of eenmalige samenwerking gaat.

Inmiddels werken er 15 mensen bij ons bedrijf.

In het business-to-business-magazine Kijk op Oost-Nederland stond een mooi interview met Jos Oude Elferink, waarin hij vertelt over ons bedrijf.

 

Duidelijke werkwijze, logische afspraken

Geheel in lijn met wat u van een Twents bedrijf mag verwachten, geldt bij ons: een man een man, een woord een woord.

We blijven mensen, dus ook bij ons kan er iets fout gaan. Mocht dat onverhoopt gebeuren, of er ontstaan andere problemen, dan lossen we die op een menselijke manier op. We maken zo gauw mogelijk een afspraak met de eindklant (particulier of zakelijk) om te kijken wat het probleem is. Daarna zorgen we ervoor dat we het zo snel mogelijk verhelpen.

Wilt u een andere (manier van) oplossing, dan staan we daar uiteraard na overleg voor open.

 

Samenwerken met Oude Elferink?

Als onderneming uit Oldenzaal, werken we veel voor in de regio Twente. We hebben klanten uit Twentse steden als Almelo, Hengelo en Enschede, maar we werken ook in de Achterhoek, Salland of over de grens in Duitsland. Het overgrote deel van onze klantenkring bestaat uit keukenzaken, maar ook interieurbouwers weten ons te vinden.

Indien u op zoek bent naar een nieuwe permanente leverancier van uw natuursteen producten, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op.

Zoekt u naar een oplossing die uw huidige leverancier u niet kan bieden (bijvoorbeeld door leveringsproblemen, of omdat ze niet aan uw specificaties kunnen voldoen), dan kijken wij graag met u mee. Het moet wel heel gek gaan, willen wij niet aan uw vraag kunnen voldoen. We gaan de uitdaging graag aan.

Neem ook daarvoor contact met ons op.

 

Zandsteen

We krijgen geregeld aanvragen voor zandsteen producten. Daarvoor verwijzen we graag naar Zrandsteen.